Солістка Go_A розповіла, як діти з росії бажали їй смерті

Солістка Go_A розповіла, як діти з росії бажали їй смерті

Солістка українського гурту Go_A Катерина Павленко розповіла, що з початку війни в її соцмережах активізувалися росіяни. Про це солістка розповіла у інтерв'ю "24 каналу".

За її словами, багато з них пишуть їй гидоти, в тому числі і діти. Павленко розповіла, що пропаганда настільки проїла мозок росіян, що навіть діти почали бажати їй смерті.

Павленко зазначила, що спочатку діти їй писали про те, що Україна все одно стане росією і про те, що українці самі себе бомблять. Перший час вона толерантно до них ставилася, адже вважала, що діти не винні в тому, що народилися в росії. Але пізніше все змінилося.

Павленко почала блокувати найагресивніших. За її словами, були навіть ті, хто писав:

Ой, Катю, уявляєш, у нас закрили сьогодні каток, тому що Україну бомблять. Як ви вже задовбали своїми бомбардуваннями, швидше б ви здохли.

Також Катерина Павленко розповіла про власні відчуття та шкоду війни.

Війна взагалі розкрила багато людей з того боку, з якого ми не очікували, тому що в кризових моментах найбільше проявляються люди. У мене є друзі, які мене приємно здивували, є друзі, які мене розчарували. Дуже легко бути хорошою людиною, коли ти живеш в комфорті, коли нічого не загрожує тобі. Ти можеш одягати маску хорошої людини і всі будуть сприймати тебе як класного чувака. Але коли з'являються такі штуки, то дуже швидко все слідує, - сказала співачка.

Нагадаємо, що "Забрали абсолютно все": піаніста-віртуоза Євгена Хмару обікрали в потязі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео) Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео)
Катерина Павленко виступить перед центральним поєдинком 31-го туру Серії А.
Loading...
Load next