Тодоренко оскандалилася брехливим листуванням з Сергою: артист відповів на її закиди

Тодоренко оскандалилася брехливим листуванням з Сергою: артист відповів на її закиди
Серга показав справжнє листування з Тодоренко.

Ексцентрична телеведуча Регіна Тодоренко, яка мовчала про війну в Україні, вляпалася в неприємну історію, після якої її почали ще більше хейтити.  Повідомляє УНІАН.

Нещодавно стало відомо про смерть її ексбойфренда Аліка, який загинув через звірства окупантів у Бучі. Про це повідомив його друг, музикант Коля Серга. Тодоренко тоді лише виставила в сторіз свічку, але ніяк не прокоментувала цю трагічну подію.

Після масової хвилі хейту Регіна показала листування з Колею, в якій цікавилася загибеллю Аліка і тим, де його поховають. При цьому в скрині листування відповідей від Серги не було. В результаті Тодоренко звинуватила артиста в хайпі. 

Фото: Регіна Тодоренко Instagram

Зрозуміло, Серга не пройшов повз цих сторіз Регіни і оприлюднив свою версію того, що відбувається. Він опублікував запис екрану з листуванням з Регіною, де видно, що він їй таки відповідав. 

Фото: Коля Серга Instagram

За словами Колі, Регіна могла просто його заблокувати в Instagram, тому може бути не видно відповідей.

Судячи з того, що Регіна мені писала, вона або забула, що я у неї в блоці, або це спеціально розіграно для статусу жертви, або Instagram заблокував мене для неї самостійно. Це не змінює мого ставлення до Регіни внаслідок її позиції стосовно України і всім тим жахам, що витворяє Росія, але створює додаткові питання, - написав Серга.

Нагадаємо, що «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну. Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео) "Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео)
Маленький хлопчик обізвав президента Росії та жителів країни-агресора.
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Loading...
Load next