Гроші для України: як минуло весілля сина Бекхемів і спадкоємиці мільярдера (фото)

Гроші для України: як минуло весілля сина Бекхемів і спадкоємиці мільярдера (фото)
Бруклін Бекхем офіційно одружився 9 квітня.

Син знаменитого футболіста Девіда Бекхема і співачки Вікторії Бекхем - Бруклін - одружився зі своєю дівчиною, спадкоємицею американського мільярдера Ніколі Пельтц. Вечірка обійшлася у близько 3,5 мільйона доларів. За це новоспечених містера та місіс Бекхем (а також батьків наречених) критикують не на жарт. Повідомляє The Daily Mail.

Фото: Vogue

Церемонія одруження відбулася в Майамі, в особняку батька нареченої в Палм-Біч. На весілля були запрошені 500 гостей, серед яких і знаменитості.

Батько нареченої під час своєї вітальної промови закликав гостей віддати гроші, які вони хотіли подарувати молодятам, на допомогу Україні. Таким чином він вирішив підтримати нашу країну, яка зараз захищається від російської агресії.

Фото: Vogue

Наречений та наречена заборонили ЗМІ і гостям публікувати фотографії з весілля в соціальних мережах. Проте ексклюзив на світлини з весілля молодята продали Vogue.

Нагадаємо, що Тодоренко оскандалилася брехливим листуванням з Сергою: артист відповів на її закиди. Серга показав справжнє листування з Тодоренко.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Дженніфер Еністон підтримала Україну через військове вторгнення РФ Дженніфер Еністон підтримала Україну через військове вторгнення РФ
Голлівудська актриса також приєдналася до збору коштів для українських біженців.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next