"Це чистий страх": Данилко висловився на адресу Кіркорова, який підтримав Марченко (відео)

"Це чистий страх": Данилко висловився на адресу Кіркорова, який підтримав Марченко (відео)
У програмі "Говорить Україна: хроніки незламності" артист розказав про причину "мовчання" російських артистів.

Російський артист Філіп Кіркоров досі мовчить про війну в Україні. Лише нещодавно він перервав мовчання і підтримав телеведучу Оксану Марченко, яка зверталася до світових лідерів з проханням допомогти звільнити її чоловіка, нардепа Віктора Медведчука, якого 12 квітня затримала СБУ. Повідомляє УНІАН.

На таку поведінку Кіркорова відреагував український артист Андрій Данилко. Він зазначив, що Кіркоров жодного разу йому не подзвонив з початку війни. За словами Данилка, у артиста зараз розгублений стан.

Кіркоров знаходиться в ситуації розгубленості, знаючи його. Краще нехай мовчить, ніж як Басков... сильних дуже мало. Звичайно, всі бояться, це чистий страх, - сказав Данилко в програмі.

Також він додав, що багато російських зірок мовчать про війну в Україні, бо бояться перейти дорогу Путіну. За словами Данилка, вони вже давно відчули смак великих грошей, і не хочуть це втрачати.

Артисти дуже залежні від концертів, корпоративів. У мене є якась фінансова подушка, і я можу сказати, а вони так не можуть. Тому що так, як вони звикли жити, це великі гроші, – додав Данилко.

Нагадаємо, що "Мерзенний сухпайок окупантів": Дурнєв спробував їжу орків (відео). Дурнєв та Мандзюк розкритикував їжу окупантів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Міхалков - мерз*та. Він давно збожеволів": Данилко про актора-путініста (відео) "Міхалков - мерз*та. Він давно збожеволів": Данилко про актора-путініста (відео)
31 серпня 2015 року СБУ заборонила Микиті Міхалкову в'їзд до України протягом п'яти років. В'їзд Міхалкову обмежений як діяча культури, який створює загрозу національній безпеці України.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next