"Міхалков - мерз*та. Він давно збожеволів": Данилко про актора-путініста (відео)

"Міхалков - мерз*та. Він давно збожеволів": Данилко про актора-путініста (відео)
31 серпня 2015 року СБУ заборонила Микиті Міхалкову в'їзд до України протягом п'яти років. В'їзд Міхалкову обмежений як діяча культури, який створює загрозу національній безпеці України.

Український артист Андрій Данилко висловився про путініста Микиту Міхалкова, який раніше підтримав війну в Україні.

Данилко зазначив, що російський актор вже давно збожеволів. Те, що він говорить - це навіть не жарти, а його реальна думка. Крім того, артист зазначив, що Міхалков поводиться вкрай неадекватно. 

Він збожеволів. Він просто збожеволів і вже давно. Є таке поняття, як вікові зміни. Ось щось там. Ви навіть на цей погляд його подивіться, момент його жартів, які він повторює кожен раз, ця інтонація, - сказав Данилко в інтерв'ю Politeka Online.

На думку Данилка, Міхалков через свої вікові зміни також почав втрачати свій професіоналізм.

Міхалков - божевільний. І мені здається, я вже десь говорив про це. Ви знаєте, ось він - мерзота. Ось мерзота, правда. І він, найцікавіше, що він знає, що він мерзота. Це жахливо, коли Бог забирає талант у людини, у якого він був, – додав Данилко.

Нагадаємо, що Анна Кошмал розповіла, хто з акторів "Сватів" підтримав її після початку війни. Охочих надати підтримку Ані виявилося не так багато.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Це чистий страх": Данилко висловився на адресу Кіркорова, який підтримав Марченко (відео) "Це чистий страх": Данилко висловився на адресу Кіркорова, який підтримав Марченко (відео)
У програмі "Говорить Україна: хроніки незламності" артист розказав про причину "мовчання" російських артистів.
«Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео) «Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео)
Данилко висловив готовність застрелити Путіна. Артист переконаний, що говорити з президентом країни-агресора марно.
"Ви – раби, а Україна вистоїть":  ведучий "Орла і Решки" після полону рашистів звернувся до росіян "Ви – раби, а Україна вистоїть": ведучий "Орла і Решки" після полону рашистів звернувся до росіян
Чоловік розповів про розбомблені житлові будинки і трупи на вулицях.
Loading...
Load next