"Ми розмазували кордони між країнами" - заявив Алан Бадоєв про свій творчий шлях (відео)

"Ми розмазували кордони між країнами" - заявив Алан Бадоєв про свій творчий шлях (відео)
Чоловік зробив сенсаційну заяву через війну РФ проти України.

Відомий український режисер та продюсер Алан Бадоєв зробив сенсаційне зізнання. 

Вже зараз, коли почалась повномасштабна війна росії проти України, коли ми майже два місяці живнмо від повітряної сирени до повітряної сирени Алан розуміє безвідповідальність своїх дій. Про це Бадоєв розповів в етері "Сніданку з 1+1".

Я один з тих людей, який робив все, щоб розмазати між Україною та Росією кордони. Це було несвідомо, у мене був місяць і я багато розмірковував. Розумію, що і я, і Макс, ми розмазували кордони між країнами нашою творчістю. Напевно, я був одним з тих, хто максимально демонстрував "дружбу народів" і допомагав створити загальну творчу подушку. І сьогодні я розумію, наскільки це жахливо і безвідповідально, - поділився продюсер.

По закінченню війни Бадоєв вбачає здійснення двох конкретних цілей від творчих людей: побудову невидимої культурної стіни та повернення дітям безтурботного життя.

Необхідно вибудувати невидиму культурну стіну, яка має розповідати, наскільки ми інші. Наскільки у нас глибока у нас своя культура. Нам необхідно підняти увесь наш культурний фонд… щоб ніхто і ніколи не зміг сказати: "Ви такі самі, як і ми" або "А у вас немає своєї історії".

Нам необхідно створити цей кордон. Друге – це діти. Я хочу повернути їм казку, я хочу повернути їм мрію про те, що їх дитинство недоторкане, - прокоментував режисер.

Яким буде український шоу-бізнес після війни, продюсер говорить, що кожний артист знайде для себе нові сенси та зрозуміє, що він хоче робити в  своїй новій країні, яка, за словами Бадоєва, після усіх подій стане іншою.

Нагадаємо, що "Це чистий страх": Данилко висловився на адресу Кіркорова, який підтримав Марченко (відео). У програмі "Говорить Україна: хроніки незламності" артист розказав про причину "мовчання" російських артистів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ви – раби, а Україна вистоїть":  ведучий "Орла і Решки" після полону рашистів звернувся до росіян "Ви – раби, а Україна вистоїть": ведучий "Орла і Решки" після полону рашистів звернувся до росіян
Чоловік розповів про розбомблені житлові будинки і трупи на вулицях.
"Міхалков - мерз*та. Він давно збожеволів": Данилко про актора-путініста (відео) "Міхалков - мерз*та. Він давно збожеволів": Данилко про актора-путініста (відео)
31 серпня 2015 року СБУ заборонила Микиті Міхалкову в'їзд до України протягом п'яти років. В'їзд Міхалкову обмежений як діяча культури, який створює загрозу національній безпеці України.
Loading...
Load next