Анна Кошмал розповіла, хто з акторів "Сватів" підтримав її після початку війни

Анна Кошмал розповіла, хто з акторів "Сватів" підтримав її після початку війни
Охочих надати підтримку Ані виявилося не так багато.

Зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал поділилася, що свої слова підтримки після початку війни в Україні висловили не так багато колишніх колег по культовому серіалу. Про це вона розповіла у своєму Instagram-блозі. 

Це, напевно, найактуальніше питання за всі ці два місяці. Можу вам сказати, що мене дуже підтримав Андрій Бірін – мій наречений "сватівський". Вони з першого дня зі своєю дружиною мене дуже підтримали. Звернення Олександра Феклістова ви бачили. Я його публікувала. А решта мовчать, - розповіла Актриса.

Нагадаємо, що "Ми втрачаємо людей": Полякова жалкує, що багато українців не повернуться з-за кордону.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України
На підтримку зусиль з надання допомоги Україні проти російської агресії, Queen виклав у вільний доступ історичний харківський концерт 2008 року зі спеціальним показом на YouTube, спрямованим на збирання пожертв
Легендарна група Bon Jovi підтримала Україну і показала фрагмент з Одеси ( відео) Легендарна група Bon Jovi підтримала Україну і показала фрагмент з Одеси ( відео)
Свій пост виконавці супроводили словами "Слава Україні!".
Loading...
Load next