"Якщо є мозок, його не промиєш", – Римма Зюбіна про російських колег-боягузів (відео)

"Якщо є мозок, його не промиєш", – Римма Зюбіна про російських колег-боягузів (відео)

Українська актриса театру та кіно Римма Зюбіна, відома своїми ролями в "Люся Інтерн" та "Моя улюблена Страшко" розповіла про українських акторів в росії, які не говорять про війну. Повідомляє "Зірковий шлях".

Зюбіна вважає, що "скасування культури" росіян – це правильно. За словами акторки, росіян зараз справедливо хейтять у світі. Адже "відповідальність є у кожного. Усі ходили на вибори чи не ходили, чи фільтрували. Ось зараз пізно вже, пізно батенька, ходити на мітинги".

А ось українці, які проживають у Росії зараз, здебільшого мовчать або говорять нісенітниці. Акторка впевнена, що вони відчувають страх та виражають слабкість:

Це страх, це розуміння і це малодушність, я б сказала. Або ти не маєш мізків, вони промиті. Але якщо є мозок, його не промиєш. Або ти думаєш про свою кар'єру.

А де вони потрібні? В Америці ми нікому, взагалі нікому не потрібні. Треба знати мову, треба там жити, народитися, розуміти, що вони навіть жартують, це частина життя. Треба вчитися у тих кіношколах, у Голлівуді така багатотисячна армія безробітних акторів, що там нікого не чекають.

Зюбіна розірвала відносини з усіма, які раніше були колегами, а зараз підтримують війну. Вона сказала, що вже давно перестала грати в гру "Любов та дружба". Зірка наголосила, що вважає друзями Олесю Жураківську та Віталіну Біблів, вони є українськими акторками.

Римма також розповіла про зйомки в російському кіно та роботу над новим проєктом вже у воєнній Україні.

Нагадаємо, що "Міхалков - мерз*та. Він давно збожеволів": Данилко про актора-путініста (відео). 31 серпня 2015 року СБУ заборонила Микиті Міхалкову в'їзд до України протягом п'яти років. В'їзд Міхалкову обмежений як діяча культури, який створює загрозу національній безпеці України.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next