Тепловізори, щоб "зігріти хлопців": пародія від "двійника" Зеленського з "Кварталу" (відео)

Тепловізори, щоб "зігріти хлопців": пародія від "двійника" Зеленського з "Кварталу" (відео)

Нещодавно мережу підірвав ролик, в якому російська блогерка Тетяна Бура попросила своїх підписників надсилати гроші на тепловізори для окупантів, щоб їх "зігріти". Відео швидко стало "вірусним", не залишився осторонь і пародист Великий.

Комік та "двійник" президента України Володимира Зеленського приміряв макіяж і спародіював дурну росіянку. Він максимально повторив образ дурної росіянки, для цього йому довелося навіть приміряти макіяж - підфарбувати брови і губи. Великий вирішив показати, наскільки далеко може зайти обмеженість блогерши.

Він пожартував про "дрони-кікабідзе", "носоплитки", "печі журбуйки" і "теплі перці". Так росіянка могла б назвати дрони-камікадзе, плитоноски, печі-буржуйки і теплі берци.

Нагадаємо, що "Роз'їдає твоє серце": Кароль заговорила про самотність.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next