Сьогодні фінал Євробачення 2022: як голосувати за Україну

Сьогодні фінал Євробачення 2022: як голосувати за Україну

Сьогодні, 14 травня, в італійському Турині відбудеться фінал Євробачення 2022. У фіналі «Євробачення-2022» Kalush Orchestra виступить під номером 12. Про це пише "7 днів".

Тож якщо ви за межами України, то зможете підтримати Kalush Orchestra!

Щоб проголосувати за Україну потрібно:

  •  скористатись європейською сім картою
  •  під час прямого ефіру з’явиться інформація, коли можна буде надсилати sms-повідомлення на номер 7576 з цифрою 6 за Kalush Orchestra
  • (можна надіслати до 20 смс з одного номера телефону)
  •  попросити знайомих та друзів в Європі проголосувати за Kalush Orchestra

Своєю чергою Україну у боротьбі проти російських окупантів підтримує весь світ, навіть за умов конкуренції. Учасники "Євробачення-2022" виходять на сцену Турину із синьо-жовтими прапорами, а за лаштунками співають "Стефанію".

Напередодні фіналу Малік Харріс, який цього року представляє на конкурсі Німеччину, зустрівся з гуртом Kalush Orchestra та разом із хлопцями виконав їхній конкурсний трек.

Malik дуже круто заспівав українською!, - відзначили музиканти в Instagram. - Дякуємо всьому світу за підтримку та чекаємо більше!.

Для мене велика честь виконувати вашу пісню разом з вами, хлопці, - написав Харріс у коментарях, а також додав "Слава Україні" українською мовою.

Малік Харріс підтримує нашу країну від початку повномасштабної війни. На національному відборі у Німеччині співак вийшов на сцену з політичним посланням: "Я - з Україною".

Я дуже сподіваюся, що у фіналі "Євробачення" війні в Україні буде приділено багато уваги. Це важливо. На "Євробаченні" лежить відповідальність, можна сказати, майже політична, бо це масштабний захід. Він об'єднує всю Європу. Я дуже радий, якщо у фіналі ця тема знайде своє місце. На мою думку, важливо показати солідарність із Україною, - сказав Малик в інтерв'ю DW.

Я буду дуже радий, якщо цього року переможе Україна, - додав представник Німеччини на "Євробаченні-2022".

Нагадаємо, раніше Данилко розповів про участь Kalush Orchestra на Євробаченні 2022.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next