Kalush Orchestrа заспівали переможну ”Стефанію" в центрі Львова (відео)

Kalush Orchestrа заспівали переможну ”Стефанію" в центрі Львова (відео)

Переможна пісня цьогорічного «Євробачення» залунала на всю площу Ринок. «Kalush Orchestra» з італійського Турину гучно прибули до Львова. Підспівували усі.

Учасники гурту відкрили акцію #MomsOfUkraine. На цій символічній стіні кожен охочий може записати ім’я своєї матері, таким чином виразити їй свою повагу та вдячність. Першим це зробив лідер гурту Олег Псюк.

Власне завдяки «Євробаченню» ім’я Стефанія знає уже цілий світ.

Вона не спала до 3 ночі, дуже хвилювалася. Щаслива, звісно, щаслива. Пісня, яку я присвятив своїй мамі, перемогла на Євробаченні і принесла Україні перемогу. Які можуть бути ще емоції? — розповідає лідер гурту Олег Псюк.

Допомогти Маріуполю та «Азовсталі» - надзвичайно важливий меседж, до якого закликав Олег Псюк зі сцени «Євробачення». Переконаний: якщо б їх і дискваліфікували, Україна би підтримала його вибір.

200 мільйонів людей дивляться фінал Євробачення. Я би картав себе більше, якби я цього не зробив, ніж якби зробив і нас дискваліфікували. Нам важливіша доля українських людей, ніж кубок чи перемога, — пояснює лідер гурту.

І підтримка не забарилася. «Азов» подякував гурту «Калуш Оркестра». Захисник Маріуполя заспівав переможну «Стефанію» під звуки вибухів.

А ось цей переможний кубок артисти планують виставити на аукціон, аби зібрати кошти на допомогу Україні та армії.

А щодо планів на майбутнє – за словами Олега Псюка, гурт робитиме колаборації зі світовими зірками. Адже мають ціль – зробити так, щоб українська музика була популярною у цілому світі.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next