Kalush заспівав у вагоні Укрзалізниці для пасажирів плацкарту (відео)

Kalush заспівав у вагоні Укрзалізниці для пасажирів плацкарту (відео)

Представник України на пісенному конкурсі Євробачення 2022 Kalush Оrchestra виконав свій конкурсний трек Стефанія у плацкартному вагоні Укрзалізниці.

Ніколи не знаєш, хто стане твоїм сусідом по плацкарту напередодні Євробачення. Kalush заспівав у вагоні Укрзалізниці для пасажирів плацкарту. Вартість квитків залишилася незмінною, — зазначили на залізниці.

Укрзалізниця подякувала музикантам за імпровізоване виконання треку та побажала гурту перемоги на Євробаченні, а у разі повернення з перемогою — пообіцяла всім фанатам гурту зручні рейси до Франківщини, звідки родом учасники Kalush.

Також лідер гурту KALUSH Orchestra Олег Псюк на Великдень приїхав до України з Європи, де був у турі в рамках прийдешнього міжнародного конкурсу "Євробачення-2022".

На сторінці в Instagram артист розмістив кадри зі своєю родиною. Судячи зі світлин, вранці родина сходила до церкви, де посвятила великодній кошик. Де саме Псюк перебуває, він не розповів, проте шанувальники зробили висновок, що музикант приїхав до рідного Калуша.

На світлинах, якими фронтмен KALUSH Orchestra поділився, він зображений разом з батьками – татом і мамою Стефанією, якій і присвятив свою конкурсну пісню – з якою вже наступного місяця представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2022".

Нагадаємо, раніше "Океан Ельзи" присвятили нову пісню захисникам Маріуполя.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next