Моє серце не витримало, – Камалія повернулась до України (відео)

Моє серце не витримало, – Камалія повернулась до України (відео)

Українська співачка Камалія повернулась до України. Вона розповіла, що дуже хотіла побачити маму й близьких людей. Повідомила Камалія у Instagram.

Українська співачка Камалія вирішила повернутися до України. Вона перебувала в Англії з чоловіком і доньками, але засумувала за мамою та близькими.

Повертаючись до України, Камалія вийшла у прямий ефір та поспілкувалась з шанувальниками. Вона зізналась, що була розчулена.

Я дуже сумувала за Україною! Прикро бачити на власні очі, як війна зруйнувала життя людей та їх будинки. Їду та знімаю вам, щоб ви також побачили й зрозуміли.. З нетерпінням чекаю день перемоги, коли зможу забрати своїх донечок до Києва. Моє серце не витримало, я повернулася додому,
– зізналась Камалія.

Додамо, що наразі зірка приїхала до країни без дітей та чоловіка, однак хоче привезти їх після перемоги.

Дуже хочу побачити свою мати та близьких! Готуюсь записати нову пісню і зняти на неї кліп. Після чого продовжу благодійні концерти в Європі на підтримку сімей, які постраждали від окупації, – додала зірка.

Камалія побувала в Чернівцях дорогою додому. Там вона зустрілась з дизайнерами, щоб розробити нові костюми для концертів. Співачка зізналась, що українським дизайнерам нема рівних.

Примірка відбувалася у нас під час повітряної тривоги. Зараз в мене багато заходів та концертів за кордоном, тому я вирішила, що максимально хочу нести в маси українську культуру: в сценічних образах, в піснях та мові. Після того, як розпочалася війна, я прийняла рішення спілкуватися українською, – зізналась артистка.

Додамо, що нещодавно благодійний фонд співачки CARE FOR UKRAINE зібрав у Бельгії на аукціоні 6,5 мільйонів гривень на допомогу родинам, які постраждали від війни в Україні.

Також Камалія готується випустити нову пісню. Вона записала трек "Чекатиму" в Києві.

Нагадаємо, що Даніель Салем зізнався, що втратив слух назавжди (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото) "Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото)
Щоб відволіктися від тривог минулого року, співачка вирішила полетіти на відпочинок.
Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео) Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео)
За скоєне чоловікові загрожує до двох років обмеження волі. 
Loading...
Load next