ART Оборона: MONATIK випустив незвичайний мініальбом

ART Оборона: MONATIK випустив незвичайний мініальбом

З початку повномасштабної війни MONATIK періодично ділився новими піснями та віршами про те, що зараз болить у кожного.  Брав участь у благодійних концертах, щоб привернути якомога більше уваги до страшних подій в Україні. Власне мініальбом ART Оборона більше нагадує аудіокнигу з музикою. 

5 із 9 пісень — це вірші з мінімальним музичним супроводом або майже без нього, а закриває ART Оборону вірш у виконанні дітей артиста.

Моя особиста музична історія війни, яка, на жаль, досі триває. Принаймні ті думки, які на сьогодні вдалося перетворити у вірші та музику, в команді з неймовірним саунд продюсером RMNK. Майже 5 місяців тривоги, страждання, страху і гніву, спроб відшукати себе, всю сім’ю в розбитих мріях, перетворились на майже 19 хвилин музичних роздумів, — каже про мініальбом MONATIK, музичному виданню СЛУХ.

Варто зауважити, що це перший альбом виконавця, у якому більшість пісень українською мовою. У нещодавньому інтерв'ю артист зауважив, що коли на благодійних концертах його просять виконати пісню "Кружит", то він відчуває, що його "не кружить", що це творчість з минулого, яка зовсім не резонує його теперішньому стану та відчуттям.

Нагадаємо, що Jerry Heil і alyona alyona допомогли грошима зібраними на концерті у Варшаві (відео). Дівчата придбали дрон для ЗСУ. Артистки продовжують брати участь у благодійних заходах, щоб зібрати якомога більше коштів для своєї країни.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
«Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео) «Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео)
Данилко висловив готовність застрелити Путіна. Артист переконаний, що говорити з президентом країни-агресора марно.
Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео) Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні-2022 (відео)
Колектив підписав усі необхідні документи.
Loading...
Load next