У Лондоні The Rolling Stones та Guns N' Roses підтримали Україну (відео)

У Лондоні The Rolling Stones та Guns N' Roses підтримали Україну (відео)

Всесвітньо відомі рок-гурти The Rolling Stones та Guns N' Roses на концертах в Лондоні вкотре висловили свою підтримку Україні. Попри те, що існує твердження, нібито світ "втомився" слухати про війну, світові зірки продовжують піднімати цю тему на виступах. Про це пише "Obozrevatel".

Зокрема, 1 та 2 липня в столиці Англії пройшли концерти рокерів, на яких вони виступили з українськими прапорами. Відео опублікували фанати гуртів на YouTube.

Під час виступу за спинами музикантів The Rolling Stones з'явилися кадри з вибухами та руйнуваннями українських міст, що постраждали від ракетних обстрілів чи окупації.

Також на гігантському табло замайорів український стяг. Символіка незалежної держави з'явилася під час виконання пісні Gimme Shelter. До слова, публіка схвально засвистіла та почала аплодувати гурту за такий жест підтримки.

Варто зазначити, що цей відеоряд вже з'являвся на виступах артистів раніше. Його регулярно показують прихильникам рок-музикантів.

Фанати гурту поділилися також фотографіями з концерту в Instagram. The Rolling Stones на великий екран вивели логотип колективу, перефарбований в національні кольори України – синій та жовтий.

Guns N' Roses також засудили війну в Україні. Щоб показати це, вони на стадіоні Tottenham Hotspur Stadium прикрасили сцену українською символікою.

Нагадаємо, раніше Шон Пенн зустрівся з Колею Сергою.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України
На підтримку зусиль з надання допомоги Україні проти російської агресії, Queen виклав у вільний доступ історичний харківський концерт 2008 року зі спеціальним показом на YouTube, спрямованим на збирання пожертв
Loading...
Load next