Пол Маккартні вийшов з українським прапором під час виступу на "Гластонбері"

Пол Маккартні вийшов з українським прапором під час виступу на "Гластонбері"

Американський співак, легенда "The Beatles" Пол Маккартні продемонстрував підтримку Україні, вийшовши з українським прапором на біс під час свого виступу на "Гластонбері" у суботу, 25 червня. Про це повідомляє The DailyMail. 

Після виконання своєї пісні "Hey Jude" Маккартні попрощався з натовпом і покинув сцену. Та потім повернувся, щоб виступити на біс, з українським прапором у руках. Цей жест викликав овації серед публіки.

Раніше стало відомо, що після нападу росії на Україну співак прибрав з репертуару пісню "Back In The USSR", у якому описується холодна війна з точки зору російського шпигуна, який повертається з Америки. 

На фестивалі "Гластонбері" також виступили українська фолкгрупа "ДахаБраха", представники України на Євробаченні у 2021, 2022 роках Go_A і Kalush Orchestra.

Нагадаємо, що шоу "Орел і Решка" стало недоступно в росії (відео). Творці програми припиняють співпрацю з російським телеканалом "П'ятниця".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України
На підтримку зусиль з надання допомоги Україні проти російської агресії, Queen виклав у вільний доступ історичний харківський концерт 2008 року зі спеціальним показом на YouTube, спрямованим на збирання пожертв
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Loading...
Load next