"Більшість в Україні": Іван Дорн розповів, де зараз проживає його родина (відео)

"Більшість в Україні": Іван Дорн розповів, де зараз проживає його родина (відео)

Український співак Іван Дорн розповів про свою родину, зокрема де зараз проживають його рідні. Виконавець поділився, що більшість його рідних перебувають в Україні під час повномасштабної війни.

Як пише Апостроф, в інтерв'ю Славі Дьоміну артист розповів, що його дружина Анастасія з донькою Василісою та сином Іваном виїхали до Франції.

Батьки ж Івана виїжджали до Іспанії, але вже повернулися додому. Батьки його обраниці теж перебувають тут, в Україні.

Майже всі в Україні. Дружина та діти у Франції. Мати з батьком виїжджали в Іспанію, повернулися, сказали: "досить, ми вже не можемо", поїхали назад. Те саме було з жінками моїх братів, вони вже теж повертаються. Брати в Києві. Батьки моєї дружини теж Києві, — сказав Дорн.

Зокрема музикант зізнався, що підтримує спілкування із двоюрідними братами з Росії. Дорн також зазначив, що один із двоюрідних братів уже виїхав з РФ.

Сьогодні він у Туреччині. Кожного разу, коли він намагається пояснити своїм батькам, що відбувається насправді, вони приводять аргументи, що дивляться телевізор і все знають. Мені здається, що коли Путін піде і помре, вони швидко забудуть, що відбувалося під час його влади і почнуть жити новою пропагандою. Це надто адаптивні люди, — пояснив Іван Дорн.

Вас також може зацікавити стаття: Шон Пенн зустрівся з Колею Сергою.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next