"Не бачу сенсу": Cергій Бабкін розповів, чому не повертається в Україну (відео)

"Не бачу сенсу": Cергій Бабкін розповів, чому не повертається в Україну (відео)

Український співак Сергій Бабкін, який поїхав за кордон у перші тижні війни, заявив, що поки не уявляє собі повернення додому, адже їхній будинок у Харкові, а місто дуже часто перебуває під обстрілами.

Про це він розповів в інтерв'ю YouTube-каналу «Слава+».

Ми живемо у Харкові. Народився там і мешкаю вже 43 роки. Будинок у нас один єдиний – він у Харкові, я про це теж говорив. Якби ми жили в Києві, може, ми вже приїхали і повернулися, бо я знаю, що там відносно спокійно, – сказав співак. 

У своїх поясненнях Бабкін також відмітив фінансову сторону питання.

Так пофантазувати, що ми повертаємося до Києва – я витрачатиму гроші, щоб знімати житло, на продукти, а де я братиму ці гроші? Грати концерти у Києві, благодійні? Це неможливо. Я витрачав би ці гроші на життя, — зазначив він.

Сергій Бабкін додав, що мав бажання самому приїхати до Харкова, але в цьому, на його думку, немає сенсу.

Я можу отримати. І що? Просто щоб хтось зрадів, що я приїхав?! Для себе? А що для себе? Я по життю не люблю для себе. Все, що я роблю, – це не для себе. Мені багато не потрібне. Хочеться когось ощасливити, комусь допомогти. Я так живу своє життя, – відповів артист.

Вас також може зацікавити стаття: "Це дуже важка тема": Ольга Сумська повернулася з дочкою з Італії в Україну

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я не знаю, де вони": Олександр Кривошапко про рідних, які пішки вийшли з Маріуполя "Я не знаю, де вони": Олександр Кривошапко про рідних, які пішки вийшли з Маріуполя
Співак Олександр Кривошапко, відомий завдяки шоу "Х-фактор", народився в Маріуполі. Його рідні були там, коли Росія пішла на Україну війною.
Loading...
Load next