Надя Дорофєєва вперше показала свого нового хлопця: подробиці (фото)

Надя Дорофєєва вперше показала свого нового хлопця: подробиці (фото)

Після численних чуток про можливий роман Наді Дорофєєвої з ресторатором Михайлом Кацуріним популярна співачка таки підтвердила їхні стосунки.

Нагадаємо, українська виконавиця Надя Дорофєєва, яка у березні оголосила про розрив стосунків з Володимиром Дантесом, раніше заінтригувала шанувальників новим романтичним фото. Так, вона поділилася знімком, де трималася за руку з чоловіком.

Відповідний кадр з’явився у Instagram-stories співачки. Видно, що фото зроблене під час поїздки в автомобілі. Також видно ноги артистки, помаранчеву сукню з квітковим принтом і татуювання на руці.

Тоді Дорофєєва вперше з моменту розлучення опублікувала романтичний знімок із новим обранцем, вирішивши таким чином більше не приховувати, що у її житті з’явився новий чоловік. 

Відомо, що Михайло та Даша Кацуріни раніше тісно товаришували із зірковою парою. Сім'ї разом подорожували, відвідували свідські заходи і радо ділилися спільними кадрами у соцмережах.

Раніше Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео) Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео)
Артист подякував і сказав, що пишається появою такого довгоочікуваного дуету в настільки складні часи.
Loading...
Load next