"Це дуже важка тема": Ольга Сумська повернулася з дочкою з Італії в Україну

"Це дуже важка тема": Ольга Сумська повернулася з дочкою з Італії в Україну

Українська акторка Ольга Сумська розповіла, чому вони з дочкою вирішили повернутись в Україну з Італії.

У квітні Сумська на місяць виїжджала до Італії разом з 20-річною дочкою Ганною. Акторка зізналася в інтерв'ю 24 каналу, що так і не змогла адаптуватися в чужій країні і була щаслива повернутися до Києва, передає НВ.

Я не могла сидіти там. Повірте, люди, які там лишаються, вони усією душею з Україною. Це дуже важка тема. Це як дерево з корінням вирвати та підвісити — це наш стан, українців та тих українців, які за кордоном. Вони вивезли своїх дітей, вони у безпеці, і вони правильно зробили. Щоб зберегти життя своїм дітям та своїй сім'ї. Але я не змогла… Коли ми вийшли з поїзда у Києві… Це сльози щастя, — каже вона.

Сумська також повідомила, що її донька Ганна не захотіла їхати за кордон, хоч її запрошували до Великобританії.

Все ж таки треба сказати, що ми, дорослі, якось мужньо переносимо це. Діти більш схильні до стану стресу. Тому коли я дивлюся, в якому стані діти, безпосередньо і моя Ганночка… Мені, звичайно, дуже шкода, я переживаю за неї. І коли прилітало біля нас кілька разів, майже 700 метрів від нас, це було дуже страшно. Це все дуже небезпечно. Але вона з нами, з батьками. Ну а як інакше? Хоча я її просила, щоб вона поїхала до Англії, – поділилася акторка.

Сумська зазначила, що вже у серпні Анна повернеться до навчання. Дочка акторки – студентка четвертого курсу театрального університету Карпенка-Карого.

У серпні Аня має розпочати навчання. Наживо. Як можна навчити акторству онлайн? Дуже важко, погодьтеся. Якщо, скажімо, професію взяти мовну – це інша справа. Психологія – теж. А ось практика та енергетика — це лише наживо, — додала вона.

Нагадаємо, раніше Стінг зі сцени засудив війну в Україні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next