"Цього разу я буду більш обережною": Злата Огнєвіч розповіла, чи боїться атаки рф на День незалежності України

"Цього разу я буду більш обережною": Злата Огнєвіч розповіла, чи боїться атаки рф на День незалежності України

На День Незалежності України, 24 серпня, росія може вдатися до масованих ракетних та авіаційних ударів зі своєї території та території білорусі. Військові експерти закликають українців у цей день бути особливо пильними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, оскільки загроза обстрілів є досить високою. Про це пише "Апостроф".

Українська виконавиця Злата Огнєвіч також закликала своїх шанувальників зберігати максимальну обережність на День Незалежності України. У Instagram вона розповіла, що не боїться атаки ворога і 24 серпня не планує нікуди виїжджати зі столиці. Артистка пояснила, що теж буде дотримуватися рекомендацій фахівців.

Я рада переступити поріг своєї домівки рідної, щаслива повернутись додому! Поки їхала сюди, начиталася повідомлень від своїх друзів і не дуже близьких людей стосовно того, що я повернулася до Києва в таку небезпечну дату… Я вірю нашим Збройним Силам України, вірю в те, що мене захищають, але цього разу я не буду нехтувати повітряними сигналами тривоги, як я це зазвичай роблю. Цього разу я буду більш обережною, і закликаю всіх вас також: будьте максимально обережними і не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, - висловила Огнєвіч свою думку.

Я не хочу нагнітати там, де цього не варто робити. Ознак явних поки не бачу, далі – подивимось. Хай в нас ніч пройде мирно, - додала вона.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських приїхала у зруйнований Ірпінь.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next