Зеленські святкують19-ту річницю весілля: як подружжя змінилося за роки шлюбу (фото)

Зеленські святкують19-ту річницю весілля: як подружжя змінилося за роки шлюбу (фото)
Пара одружилась у 2003 році.

Сьогодні сім'я Зеленських святкує 19-ту річницю весілля, яку ще називають гранатовою. Володимир і Олена Зеленська познайомилися ще у школі, і лише 2003 році офіційно оформили свої стосунки. 

Фото: з відкритих джерел

Уже в 2004 році у них народилася дочка Олександра, а в 2013 - син Кирило. Варто відзначити, що у президента України дуже талановиті діти. 

Фото: з відкритих джерел

Наприклад, дочка Олександра в 2014 році знімалася у фільмі "8 нових побачень" в ролі Саші, дочки головного героя, а в 2016 році брала участь в шоу "Розсміши коміка. Діти" і виграла 50 000 гривень.

До того як Зеленський став президентом, він разом з дружиною займався Студією "Квартал 95". Після того, як його обрали гарантом країни, він відійшов від бізнесу і почав займатися справами України. Здавалося, життя подружжя Зеленських складалася прекрасно, поки росія не вирішила широкомасштабно напасти на Україну 24 лютого.

Фото: з відкритих джерел

Якщо раніше в соціальних мережах можна було побачити їх щасливими, то зараз помітно, що і Володимир, і Олена знатно втомилися. Вони залишилися в країні, навіть в той час, коли тут йдуть активні бойові дії. Але попри все вони продовжують боротися за незалежність України.

Нагадаємо, що "гнида сезону" за версією Даши Астаф'євої та "розчарування Одеси" від Анатолія Анатоліча: хто це. Зрадниці, яка цинічно мовчить про війну в Україні не вибачить ніхто.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next