Рідні зірки "Моя улюблена Страшко" опинилися в окупації (відео)

Рідні зірки "Моя улюблена Страшко" опинилися в окупації (відео)

Український актор Артур Логай розповів про своїх рідних, які опинилися в окупації під час повномасштабної війни в Україні. Його батько і бабуся довгий час перебували в окупованій Запорізькій області. Але пізніше його батькові вдалося виїхати на підконтрольну Україні територію. Про це актор розповів в інтерв'ю ЖВЛ.

Залишилася там зараз тільки бабуся. Вона не хотіла, а тепер начебто хоче виїхати. Тато перший час вивозив сам людей, а потім поїхав і сам, - сказав Логай.

Також він розповів, що в перші дні війни разом з дружиною Євгенією і сином поїхав на Західну Україну. Разом з ними туди поїхали й інші родичі. 

Женя вмовляла виїхати маму свою з-під Харкова. Вмовили, вона приїхала до нас. Потім забрали нашу подругу з-під Чернігова, вона з дитиною маленькою, - додав зірка серіалу "Моя улюблена Страшко".

Нагадаємо, що "Якби я був на 50 років молодшим, то вступив би до української армії": Ален Делон підтримав Україну.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Закрила своїм тілом дочку": дружина Юрія Ткача розповіла про найстрашнішу ніч під час обстрілу (відео) "Закрила своїм тілом дочку": дружина Юрія Ткача розповіла про найстрашнішу ніч під час обстрілу (відео)
Вікторія Ткач згадала, як ворожі ракети цілилися в телевежу у Вінниці.
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Loading...
Load next