Музикант Род Стюарт дав притулок багатодітній родині біженців з України

Музикант Род Стюарт дав притулок багатодітній родині біженців з України

Британський музикант Род Стюарт надав притулок багатодітній українській родині, яка втекла від повномасштабного вторгнення росії. Про це повідомляє видання The Mirror.

У сім'ї, якій допомагає Стюарт, п'ятеро дітей. Вони подолали тривалий шлях і не розмовляють англійською. Зараз українці проживають в окремому котеджі у графстві Беркшир. Усі фінансові витрати артист узяв на себе.

Бажання допомогти українцям виникло після того, як музикант із дружиною Пенні побачили новини. 

Словами неможливо описати те, що ми спостерігали. Бомбардування невинних дітей, бомбардування лікарень і дитячих майданчиків. Я нікому цього не бажаю. Це зло, чисте зло, – пригадує музикант.

За його словами, спочатку він відправив вантажівки з допомогою для біженців. Потім музикант зрозумів, що має робити більше, і вивіз 16 людей з України до Берліна. Двоє з них згодом дістали роботу у маєтку Стюарта.

Розповідаючи історію сім'ї з України, музикант сподівається надихнути й інших британців допомагати біженцям.

Вони всі дуже вдячні. І це просто змушує мене хотіти робити більше. Зараз я думаю придбати інший будинок і заселити туди набагато більше людей, – сказав він.

Нагадаємо, що хвилинка гумору: "двійник" Зеленського висміяв Соловйова і Ківу в новій пародії (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Леся Нікітюк показала історії біженців з "гарячих точок": "Вісім годин сиділи в підвалі і нескінченно бахкало" (відео) Леся Нікітюк показала історії біженців з "гарячих точок": "Вісім годин сиділи в підвалі і нескінченно бахкало" (відео)
Телеведуча поспілкувалася з жителями різних регіонів, які через обстріли покинули свій будинок.
Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков
Резніков вважає, що повномасштабна війна в Україні обернеться кризою й для Європи.
Loading...
Load next