Віра Брежнєва і TAYANNA зворушливо переспівали відому українську пісню (відео)

Віра Брежнєва і TAYANNA зворушливо переспівали відому українську пісню (відео)
Співачки виконали пісню "Вишиванка".

Пісня "Вишиванка", що вважається народною, та насправді належить авторству відомих українських митців - поета Миколи Сома і композитора Оскара Сандлера, у виконанні співачок Віри Брежнєвої та TAYANNA зазвучала по-новому в сучасному аранжуванні та у світлі останніх днів.

В ній символічно про чорні та червоні нитки, розлуку та кохання, про тривогу і опіку від лихого. Про те як українські жінки стібок за стібком на полотні передавали коханим свою підтримку та тепло душі.

Запис пісні відбувся на звукозаписуючій студії, де співачки побачились вперше з початку року і через деякий час після того, як TAYANNA написала Вірі з пропозицією заспівати разом. Зворушлива зустріч, міцні обійми та усі пережиті емоції вилилися у чутливе виконання.

Обкладинка треку була створена дбайливими руками вишивальниці Софії Гольдман-Манастирської у старовинній техніці "ланцюжок", який найчастіше використовували на Буковині, Гуцульщині, Лемківщині та Сумщині та є однією з понад 100 технік вишивання.

Нагадаємо, що хвилинка гумору: "двійник" Зеленського висміяв Соловйова і Ківу в новій пародії (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео) Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео)
Артист подякував і сказав, що пишається появою такого довгоочікуваного дуету в настільки складні часи.
Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео) Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео)
Нова робота артиста називається "Стиль".
Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео) Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео)
Катерина Павленко виступить перед центральним поєдинком 31-го туру Серії А.
Loading...
Load next