Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео)

Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео)
Нова робота артиста називається "Стиль".

Відомий український музикант Wellboy, який раніше гучно припинив співпрацю з путіністом Юрієм Бардашем, представив нову пісню і кліп на неї. Композиція отримала назву "Стиль". 

Сьогодні головна мета кожного з нас - це вистояти як фізично, так і емоційно, заради перемоги над ворогом. Цією роботою ми хочемо підтримати українців і нагадати, що життя триває. Мабуть, кожен в ці дні знаходиться у виснаженому емоційному стані і задається питанням: "Веселитись нема чим, суму сто причин. Як від них нам відпочить? Невідомо". Але, незважаючи на щоденні новини, від яких стискається серце, такі речі, як любов, прості побутові позитивні емоції і підтримка один одного завжди актуальні. Це те, що нас врятує, ну і безумовно ВСУ, за що їм низький уклін! - прокоментував свою творчість Wellboy.

Кліп був знятий в Києві незадовго до того, як росія завдала ряд масованих ударів по всіх містах України 10 жовтня і ще кілька разів після цього. На відео можна побачити локації, постраждалі 10 жовтня - пішохідний скляний міст, парк ім. Т. Шевченка і головний, найстаріший Червоний корпус КНУ. 

Нагадаємо, що хвилинка гумору: "двійник" Зеленського висміяв Соловйова і Ківу в новій пародії (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Лети лелеко, птахо вільна": Злата Огнєвіч випустила зворушливий кліп із Даніелем Салемом (відео) "Лети лелеко, птахо вільна": Злата Огнєвіч випустила зворушливий кліп із Даніелем Салемом (відео)
Нову пісню Огнєвіч записала спеціально до Дня Незалежності.
Wellboy пішов від Бардаша, який мовчить про війну в Україні Wellboy пішов від Бардаша, який мовчить про війну в Україні
Також співпрацю з Юрієм Бардашем припинив режисер і автор пісень Євген Тріплов.
Loading...
Load next