Зірка серіалу "Коли ми вдома" розповіла, як її брат потрапив у російський полон

Зірка серіалу "Коли ми вдома" розповіла, як її брат потрапив у російський полон

Українська актриса Олена Алимова, зірка серіалу "Коли ми вдома" розповіла, що її брат Олексій на початку повномасштабної війни потрапив у російський полон. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Алимова зазначила, що її брат приїхав до Маріуполя за 5 місяців до війни. До цього часу він був у Києві, де проходив навчання на поліцейського. А вже в березні разом з побратимами він потрапив у полон, якраз в той період, коли була евакуація мешканців. Чоловік вже сім місяців там перебуває, і за весь цей час окупанти лише одного разу дозволили йому зв'язатися з родиною.

На фото я і мій брат. Фото зроблено в 2021 році перед Великоднем. Льоша приїхав до Києва з Маріуполя проходити навчання на поліцейського. Сьогодні 225 день його полону, наших надій і молитов. Зовсім недавно з ним дозволили листування, я раділа крізь сльози, – поділилася актриса на своїй сторінці в Instagram.

Також вона закликала шанувальників поширити цю інформацію і допомогти звільнити її брата з полону.

Нагадаємо, що "Роз'їдає твоє серце": Кароль заговорила про самотність.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Я не знаю, де вони": Олександр Кривошапко про рідних, які пішки вийшли з Маріуполя "Я не знаю, де вони": Олександр Кривошапко про рідних, які пішки вийшли з Маріуполя
Співак Олександр Кривошапко, відомий завдяки шоу "Х-фактор", народився в Маріуполі. Його рідні були там, коли Росія пішла на Україну війною.
Loading...
Load next