До Києва приїхав оскароносний режисер Хазанавічус (фото)

До Києва приїхав оскароносний режисер Хазанавічус (фото)
Він зібрав 250 тисяч євро на допомогу Україні.

В Україну прибув іменитий французький режисер, сценарист і актор Мішель Хазанавічус. Про це повідомила платформа United24.

Мішель Хазанавічус, режисер фільму "Артист", володар премії "Оскар", прибув до Києва, - сказано в повідомленні.

Мета візиту знаменитості поки що не розголошується, але він цілком може стати новим послом платформи United24, оскільки вже неодноразово допомагав нашій країні. 

Нагадаємо, що у трейлері мультфільму "Мавка. Лісова пісня" розкрили його сюжет (відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг
Компанія Google на запит Державне агентство розвитку туризму України надала інформацію про туристичні місця в Україні, які за 9 місяців 2021 року лідирують за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search.
10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1) 10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1)
Лунає дзвінок після шостого-сьомого уроку, який нарешті звільняє тебе від школи та нескінченного сидіння за партою. Ти чим душ летиш додому, кидаєш портфель і вмикаєш телевізор, бо там розпочалася чергова серія твого улюбленого серіалу.
Loading...
Load next