На Львівщині кількість хворих йде на спад

На Львівщині кількість хворих йде на спад
Загалом в Україні число пацієнтів, які побороли інфекцію впродовж минулої доби становить 1016 осіб. З яких 67 дітей і  65 медичних працівників.

Загалом в Україні число пацієнтів, які побороли інфекцію впродовж минулої доби становить 1016 осіб. З яких 67 дітей і  65 медичних працівників. Що стосується кількості вражених COVID-19 за добу, то їх кількість 819, з яких 214 госпіталізували.

Про це повідомляє міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

У Львівській області за останні 24 години підтвердився діагноз коронавірус у 82 осіб. 13 одужали, померло 4 людини.

Варто зазначити, що загалом від початку пандемії захворіло 52 043 людини. У Львівському регіоні - 6301.

Також Максим Степанов звернув увагу на те, що за умови негативного тесту на коронавірус у людини, яка проходить самоізоляцію, відбування 14-денного карантину можуть скасувати для конкретної особи.

Він пояснив, що існування 332 медичних установ в Україні зараз під загрозою через дефіцит фінансування становить понад 50%. Максим Степанов вимагає прискорення процесу укладення договорів з медичними установами від Нацслужби здоров’я. 

Нагадаємо, що від коронавірусу померла працівниця Львівського обласного лабораторного центру. У 55-річної жінки був важкий перебіг недуги.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Криклій: аеропорт «Львів» ближчим часом у концесію не віддадуть
За словами міністра інфраструктури, зараз авіація перебуває в скрутному становищі. Тож кращих інвесторів не знайдуть.
Скандал довкола магазину у Львові: комунальники без попередження почали демонтовувати споруду (відео) Скандал довкола магазину у Львові: комунальники без попередження почали демонтовувати споруду (відео)
Працівники розповідають, що до них прийшли представники комунального підприємства й почали розбирати споруду не показавши при цьому відповідних документів.
Керівницю ЛКП «Лев» відсторонили від виконання службових обов’язків Керівницю ЛКП «Лев» відсторонили від виконання службових обов’язків
Через скандал довкола собак, яких приспали у ЛКП «Лев», керівницю закладу відсторонили від виконання службових обов’язків. Також у поліції порушили кримінальну справу
Loading...
Load next