На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото)

На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото)
Житель Житомирщини займався нелегальною переправою громадян з Південно-Східної Азії через державний кордон на Львівщині.

Правоохоронці викрили мешканця Житомирської області, який на Львівщині організував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії через держкордон. Про це повідомили у Львівському прикордонному загоні, передає "Львівський портал".

Зазначається, що житель Житомирщини займався нелегальною переправою громадян з Південно-Східної Азії через державний кордон на Львівщині.

Фото: Львівський прикордонний загін

Варто зауважити, що він був затриманий у п'ятницю, 10 грудня. Цю спецоперацію провели прикордонники разом з правоохоронцями, спецпризначенцями та прокуратурою. Впродовж обшуків у будинку та автомобілі підозрюваного знайшли докази його причетності до протиправної діяльності.

Фото: Львівський прикордонний загін

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) ККУ. Санкція статті передбачає від 5 до 7 років тюрми.

Фігуранту справи вже оголосили підозру, найближчим часом суд має обрати йому міру запобіжного заходу. Слідство триває, — інформує видання.

Фото: Львівський прикордонний загін

Нагадаємо, раніше з Білорусі в Україну намагалися перевезти значну кількість сигарет.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Турецькі нелегали намагались перетнути український кордон на Львівщині
Декілька громадян Туреччини намагались незаконно перетнути український кордон та потрапити у одну із країн Євросоюзу.
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів, що дозволяють особам призовного віку виїжджати за кордон.
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Loading...
Load next