На Львівщині поліцейські виявили незаконні посіви небезпечних рослин

На Львівщині поліцейські виявили незаконні посіви небезпечних рослин
Снодійний мак і конопля.На присадибній ділянці одного з сіл Сокальщини правоохоронні органи вилучили близько 700 наркотичних рослин та скерували їх на експертне дослідження.

Снодійний мак і конопля.

На присадибній ділянці одного з сіл Сокальщини правоохоронні органи вилучили близько 700 наркотичних рослин та скерували їх на експертне дослідження.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Санкція статті передбачає покарання - від трьох до семи років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Правоохоронці повідомляють, що вони у Львівському регіоні проводять комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак», щоб виявляти та знищувати незаконні посіви нарковмісних рослин снодійного.

А також з метою перекрити канали їх надходження у незаконний обіг. 

Нагадаємо, що на Львівщині продовжують знищувати застарілі боєприпаси. 1 липня піротехнічна група 2 Спеціального центру швидкого реагування вилучила та усунула встановленим порядком 76 мм артилерійський снаряд часів Другої Світової війни.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Зайди в лікарню, якщо зможеш Зайди в лікарню, якщо зможеш
До кінця травня спеціальна комісія Львівської обласної ради перевірить понад 200 комунальних закладів на архітектурну та інформаційну доступність
Авіаудар по Львову: зранку 4 ворожі ракети влучили в авіаремонтний завод (відео) Авіаудар по Львову: зранку 4 ворожі ракети влучили в авіаремонтний завод (відео)
4 ворожі ракети, випущені з акваторії Чорного моря, влучили в авіаремонтний завод. 1 людина поранена.
Loading...
Load next