На Львівщині виділили перші кошти на ремонт дороги Стрілки – Мшанець

На Львівщині виділили перші кошти на ремонт дороги Стрілки – Мшанець
Старосамбірська районна рада на реконструкцію дала 100 тисяч гривень.

Старосамбірська районна рада на реконструкцію дала 100 тисяч гривень. Фінанси виділили 21 липня, у вівторок, під час засідання постійної комісії з питань бюджетної політики, інвестиційного планування та раціонального використання бюджетних коштів установи.

Ці кошти дозволять розпочати процедуру закупівлі з капітального ремонту цього автомобільного шляху протяжністю майже 13 кілометрів. Так підкреслив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Так підкреслив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко: "Ці кошти дадуть можливість розпочати процедуру закупівлі з капітального ремонту автомобільної дороги Стрілки – Мшанець протяжністю 12, 9 км".

Також в обласній адміністрації обіцяють, що впродовж двох тижнів департамент дорожнього господарства продовжить поточний ремонт 4-кілометрового відрізка.

Додамо, мешканці Старосамбірщини неодноразово перекривали трасу, з вимогою відремонтувати їм дорогу, а четверо учасників акції протесту - місцевий священник Роман Гром та три парафіянки оголосили ще й безстрокове голодування.

Місцеві вдалися навіть до знімання музичних кліпів на славнозвісному шляху.

До речі, ремонт 13 кілометрів дороги Стрілки – Мшанець може коштувати орієнтовно 300 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Антоновича знесли незаконний паркан. Місцеві підприємці встановили його самовільно і відмовлялися добровільно забрати загородження.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Дієтологи розробили тарілку здорового харчування Дієтологи розробили тарілку здорового харчування
За рекомендаціями ВООЗ фрукти та овочі потрібно вживати за правилом «5 на день», тобто 5 порцій щодня різноманітної городини
На Львівщині облаштували новий парк на території Чолгинського орнітологічного заказника (відео) На Львівщині облаштували новий парк на території Чолгинського орнітологічного заказника (відео)
На території Чолгинського орнітологічного заказника Яворівського району Львівської області екоактивісти вирішили облаштувати новий парк. У межах цього проекту люди висадили 300 ялинок у формі мандали.
Loading...
Load next