На Львівщині затримали шахраїв, які продавали підробки

На Львівщині затримали шахраїв, які продавали підробки
Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.Зловмисники через інтернет здійснювали продаж контрафактної продукції з підробленими марками українських виробників.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Зловмисники через інтернет здійснювали продаж контрафактної продукції з підробленими марками українських виробників. Збували усе це підприємствам, що займаються гуртовою торгівлею.

Правопорушники у гаражних та складських приміщеннях виготовляли контрафактні продукти, зокрема, каву, спеції, приправи, маринади, соуси, салатні заправки та кондитерські вироби.

Сировину для виготовлення харчів замовляли з-за кордону.

"Вилучено понад 10 тонн готової продукції. Також вилучено обладнання, сировину для виготовлення сертифікату, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, чорнові записи, банківські картки, а також іншу документацію, яка вказує на протиправну діяльність фігурантів, усі речові докази направлені на експертизу. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч3 ст.229 ККУ", - заявив заступник начальника управління протидії кіберзлочинам у Львівській області Ілля Тогаєв.

За його словами, наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що на Галицькій митниці виявили понад 127 тис. фунтів стерлінгів, які намагалися приховано ввезти до України. Громадянин повертався з Великобританії і задекларував старі меблі, побутові прилади та одяг.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові автобусні маршрути курсуватимуть частіше У Львові автобусні маршрути курсуватимуть частіше
Від завтра у місті збільшать кількість громадського транспорту.
Кокаїн з Еквадору: правоохоронці ліквідували міжнародний канал збуту наркотиків Кокаїн з Еквадору: правоохоронці ліквідували міжнародний канал збуту наркотиків
У Львові ліквідували міжнародний канал збуту кокаїну. Незаконною діяльністю на території міста займався колишній дільничний офіцер поліції
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
Loading...
Load next