У центрі Львова обвалилась стіна будинку: під завалами знайшли тіло чоловіка (відео)

У центрі Львова обвалилась стіна будинку: під завалами знайшли тіло чоловіка (відео)
Під завалами будинку рятувальники знайшли тіло чоловіка. Поруч з ним був перфоратор яким він, ймовірно розбирав стіну.

У центрі Львова на вулиці Руській, 8 обвалилася стіна житлового будинку. Під завалами загинув чоловік, який розбирав стіну на другому поверсі. За інформацією Львівської міськради, поруч із ним був перфоратор, яким, ймовірно, загиблий розбирав стіну.

Під завалами працівники ДСНС знайшли одного загиблого. З наявної інформації, завал стався під час виконання ним робіт, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, як розповів голова Галицької райадміністрації Андрій Зозуля, жодних дозволів на проведення ремонтних робіт у будівлі міськрада не видавала

Сусіди ж розповідають, що власники цього флігеля впродовж тривалого часу проводили реконструкцію. Відомо, що власники проживали у флігелі до 2014 року, а згодом вони переїхали та почали проводити ремонтні роботи.

За інформацією міськради, на першому поверсі є три квартири. Поки невідомо, чи на цей час там проживають люди. Обставини обвалу встановлюються.

Читайте також
Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео) Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео)
У кімнаті, де виникла пожежа, рятувальники виявили загиблу жінку – 71-річну власницю квартири.
Обвалилась стіна будинку на вулиці Руській: у Львові під завалами помер неповнолітній робітник (відео) Обвалилась стіна будинку на вулиці Руській: у Львові під завалами помер неповнолітній робітник (відео)
У центрі Львова обвалилася частина стіни будинку. Під завалами опинився робітник, який до того ж був неповнолітнім.
У Стрийському парку Львова під час буревію загинуло двоє молодих людей (фото) У Стрийському парку Львова під час буревію загинуло двоє молодих людей (фото)
Внаслідок сильного вітру з дощем, через падіння дерев загинуло дві людини - 18-річна дівчина та 20-річний військовий.
Loading...
Load next