На Львівщині бабусю до власного дому не пускають квартиранти, тому вона живе у лісі

На Львівщині бабусю до власного дому не пускають квартиранти, тому вона живе у лісі
Як стало відомо, безхатьком старенька стала 3 роки тому, коли пустила без договору до свого помешкання сторонніх людей.

Як стало відомо, безхатьком старенька стала 3 роки тому, коли пустила без договору до свого помешкання сторонніх людей. Вона зазначає, що квартиранти відмовляються виселятися і навіть судяться з жінкою.

Тож живе бабуся під дошками, які накриті ковдрою.

Варто додати, що раніше в неї було навіть дві оселі, проте її власна хата згоріла. А ще одну, з якої її вигнали, старенька отримала у спадок від батьків 11 років тому.

Як виявилось, вона прийшла туди тоді, коли її домівку зруйнувала пожежа, проте орендарі виїжджати відмовились і вигнали жінку, після чого вона подала на них у суд. У квітні цього року бабуся отримала рішення виселити орендарів. Але квартирантка стверджує, що документи у неї підробні, тож подала апеляцію. Засідання відбудеться через місяць.

Сусіди підгодовують стареньку і зазначають, що помешкання справді її.

Варто додати, що юристи пояснюють, така ситуація виникла через відсутність договору оренди, де прописуються терміни проживання та виїзду квартирантів.

На цей момент, за заявою бабусі у поліції почали розслідування.

Нагадаємо, що у Львові чоловік не дав зловмиснику пограбувати перехожу дівчину. Це сталось вчора, 14 жовтня близько 19:00 на вулиці Коновальця.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Аграрії отримають гранти від ООН ФАО Аграрії отримають гранти від ООН ФАО
Аграрії Львівщини зможуть знову отримати гранти в межах інвестиційної програми продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО)
У Західноукраїнському дитячому медцентрі відновили приміщення прийому пацієнтів (відео) У Західноукраїнському дитячому медцентрі відновили приміщення прийому пацієнтів (відео)
Старі кабінети не оновлювали з часу їх будівництва. Та тепер завдяки сучасному ремонту тут стало комфортно як пацієнтам, так і медперсоналу.
Loading...
Load next