У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень

У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.

Відповідне рішення щодо коригування вартості проїзду у міському громадському транспорті прийняв Виконком Львівської міськради, 21 травня. Внаслідок цього із четверга, 27 травня, у львівському громадському транспорті подорожчав проїзд - з 7 до 10 гривень.

Водночас вартість проїзду в електротранспорті залежатиме від способу купівлі квитка: 10 грн - якщо купувати квиток у водія, 9 грн - за умови купівлі квитка в спеціалізованих точках продажу і 8,5 грн - у разі купівлі квитка онлайн.

Проте вартість проїзних абонементів для пасажирів трамваїв і тролейбусів залишилась незмінною: місячний проїзний коштує 150 грн (пільговий – 80 грн), квартальний на 90 днів – 420 грн, денний – 20 грн, туристичний на три дні – 50 грн. Для автобусного сполучення абонементів у Львові наразі немає.

Зазначимо, що востаннє вартість проїзду у львівському громадському транспорті із 5 до 7 гривень підвищували ще на початку лютого 2019 року, а в електротранспорті – у січні 2020 року.

Нагадаємо, що від завтра, 28 травня у Львові також планують запустити міський маршрут № 22 до села Воля-Гомулецька. Наразі Шевченківська райадміністрація ремонтує частину дороги до цього села. Вартість проїзду буде такою ж, як у межах міста Львова. Відповідно, якщо маршрут запустять вже цієї п’ятниці, то вартість становитиме 10 гривень.

Читайте також
Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео) Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео)
Від учора у Львові в громадському транспорті потрібно платити не 7 гривень, а 10. Від такого корегування цін на проїзд містяни розлючені, оскільки, умови у маршрутках не покращилися, а щоденних витрат тепер буде значно більше.
Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео) Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео)
Звичайна поїздка в громадському транспорті перетворюється у надскладну місію – не знепритомніти чи хоча б вийти з маршрутки сухим.
У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті
Вартість проїзних абонементів та пересадкових квитків у львівському електротранспорті зросте, однак купувати місячні та тримісячні абонементи буде вигідніше, ніж платити за разову поїздку.
Loading...
Load next