«Варенична сотня» відправила партію смаколиків для ЗАХИСНИКІВ

«Варенична сотня» відправила партію смаколиків для ЗАХИСНИКІВ
Активісти «Вареничної сотні» передали нашим бійцям на фронт чергову партію домашніх смаколиків. Не обійшлося й без святкових страв серед яких кутя, вареники тощо

Активісти «Вареничної сотні» передали нашим бійцям на фронт чергову партію домашніх смаколиків. Не обійшлося й без святкових страв серед яких кутя, вареники тощо.

Господині почали готувати їжу на фронт ще з початку повномасштабного вторгнення. Вже тоді вони не обмежувалися тільки варениками, а готували й інші страви, що нагадували б наших захисникам про рідну домівку. А з часом почали збирати й іншу допомогу.

Детальніше в сюжеті: 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
УНІКАЛЬНІ СТО на колесах з’являться на передовій УНІКАЛЬНІ СТО на колесах з’являться на передовій
Ставити військову техніку на колеса відтепер будуть швидко і прямо на фронті
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Ріст цін на ягоди в Україні: з чим пов’язаний та яким цьогоріч був врожай (відео) Ріст цін на ягоди в Україні: з чим пов’язаний та яким цьогоріч був врожай (відео)
Ціни на черешню на ринку зараз коливаються від 50 до 100 грн/кг. А кілограм полуниці зараз можна придбати за 50 гривень.
Loading...
Load next