На Львівщині оголосили штормове попередження та закликають залишатись вдома

На Львівщині оголосили штормове попередження та закликають залишатись вдома
У понеділок, 8 лютого в області передбачають сильну хуртовину, вітер та ожеледицю. Про це інформують у ДСНС області.Пішоходам і водіям радять залишатися вдома.

У понеділок, 8 лютого в області передбачають сильну хуртовину, вітер та ожеледицю. Про це інформують у ДСНС області.

Пішоходам і водіям радять залишатися вдома.

Також рятувальники радять дотримуватися дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які можуть спричинити ДТП через несприятливі погодні умови.

Фото: ЛМР

Сьогодні зранку у місті працювало 93 одиниці снігоприбиральної техніки. Для посипання вулиць використали 611 м куб. піскосуміші та 175 т реагентів і солі.  

Як зазначає мер Львова, сьогодні для комунальних служб у пріоритеті розчистити головні магістралі, а вже потім міжбудинкові дороги та вулиці.

Також Садовий закликав містян прибрати сніг біля своїх будинків.

Нагадаємо, що у 2020 році у Львові за неправильне паркування водії заплатили майже 500 тис. грн. У місті часто утворюються корки через електротранспорт: відсутність струму, ламання кабелю і неправильно припарковані автомобілів, які блокують проїзд трамваїв та тролейбусів....

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
На Львівщині сформували 30 груп для збиття дронів-камікадзе На Львівщині сформували 30 груп для збиття дронів-камікадзе
На Львівщині сформували перших 30 мобільних вогневих груп, що збиватимуть ворожі дрони-камікадзе
У селі Гніздичів завершили будівництво школи: коли учні зможуть її відвідувати? (відео) У селі Гніздичів завершили будівництво школи: коли учні зможуть її відвідувати? (відео)
30 років. Саме стільки у селі Гніздичів тривало будівництво нової школи. І от нарешті завершили. Керівництво закладу розповідає, що процес затягувалася через постійну нестачу фінансування. Але за останні пів року всі роботи виконали.
Loading...
Load next