Мер Львова повідомив, що усі нові ліжка будуть обладнані киснем

Мер Львова повідомив, що усі нові ліжка будуть обладнані киснем
Виконком надав кошти на купівлю 190 кисневих концентраторів

Про це повідомив час брифінгу міський голова.

У нас достатньо якісне забезпечення киснем по всіх наших лікарнях. І ці нові місця, які ми робимо, наприклад, у лікарні швидкої допомоги, будуть обладнані киснем, тому що є така можливість, є киснева станція. Те саме стосується приміщень поліклініки на вул. Мазепи, - зазначив Андрій Садовий.

За його словами, із загальної площі цього медзакладу на Мазепи (до 13 тис. кв. м)  переобладнають 3 тис. кв. м для облаштування ліжкомісць та кисню.

Також на виконавчому комітеті прийнято рішення виділити додаткові фінанси на купівлю 190 кисневих концентраторів. З них 30 передадуть на Залізничну лікарню.

Зазначимо, за останню добу на Львівщині виявили ще 608 хворих на коронавірус, з них 608 - львів'яни.

Читайте також
"Ми вже у неї входимо": у Львові прогнозують введення "червоної" зони карантину "Ми вже у неї входимо": у Львові прогнозують введення "червоної" зони карантину
За статистикою у Львові, як правило, у важкому стані з COVID-19 госпіталізовують людей, які не вакцинувались. Внаслідок швидкого поширення коронавірусної інфекції місто зовсім скоро може потрапити до "червоної" зони адаптивного карантину.
У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня
Карантин у Львові продовжили до 4 травня. Відповідне рішення сьогодні прийняла комісія з надзвичайних ситуацій.
У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео) У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео)
Львів завжди можемо перейти на онлайн-навчання, але, оскільки дистанційна освіта не дає ефекту, тому наразі варто використовувати кожен день очного навчання.
Loading...
Load next