У Львові обіцяють відкрити нову амбулаторію на вулиці Мазепи

У Львові обіцяють відкрити нову амбулаторію на вулиці Мазепи
Мер Львова, Андрій Садовий, сьогодні повідомив, що місто планує відкрити нову амбулаторію сімейної медицини на вулиці Мазепи. Адже у приміщенні поліклініки, що знаходиться на цій вулиці облаштують додаткові ліжко-місця для хворих на коронавірус.

Повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні під час сесії міський голова Андрій Садовий вкотре наголосив, що, зважаючи на стрімке збільшення кількості захворілих, місто облаштовує додаткові ліжка у медичних закладах, зокрема й у приміщенні поліклініки на вулиці Мазепи, 25.

" Маю також для працівників цієї поліклініки дуже добру новину. Ми в процесі домовленості з власником приміщення, яке є поруч, і будемо там облаштовувати амбулаторію сімейної медицини — нову, сучасну, якісну, яка буде мати від 1,5 до 2 тис метрів. Це буде прекрасна амбулаторія, яка надаватиме висококласну допомогу ", - зазначив Садовий.

Сучасну сімейну амбулаторію обіцяють насправді відкрити, адже наразі є резерв площ у цій поліклініці, навіть зважаючи на те, що було взято в ремонт одне крило для забезпечення потреб та лікування хворих на Covid.

 

Читайте також
Нова хвиля коронавірусу на Львівщині: 134 пацієнти перебувають на стаціонарному лікуванні (відео) Нова хвиля коронавірусу на Львівщині: 134 пацієнти перебувають на стаціонарному лікуванні (відео)
134 пацієнти зараз перебувають на стаціонарному лікуванні. Здебільшого це – люди старшого віку.
У одній із львівських поліклінік медики масово звільняються з роботи У одній із львівських поліклінік медики масово звільняються з роботи
З поліклініки на вулиці Мазепи, 25 звільняються лікарі, аби перейти на роботу у Львівську лікарню швидкої допомоги.
Мерія Львова закупила ще 190 кисневих концентраторів
Їх придбали у турецького виробника. Завдяки цьому місто зекономило близько 7 млн грн з бюджету міста.
Loading...
Load next