"До вибуху залишилось 37 хвилин": поліція затримала мінувальника з Дрогобича

"До вибуху залишилось 37 хвилин": поліція затримала мінувальника з Дрогобича
Учора, близько 23.45 до поліції надійшло повідомлення про замінування площі Двірцевої біля Головного залізничного вокзалу.

Однак, за неправдиве повідомлення про замінування львівського вокзалу поліція вже затримала 31-річного "мінувальника" з Дрогобича.

" О 23:45 на номер поліції надійшло анонімне повідомлення: "На площі Двірцевій закладено вибухівку, до вибуху залишилось 37 хвилин". З приміщення вокзалу евакуювали 300 пасажирів та 30 осіб персоналу " - про це, сьогодні повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

У Поліція Львівської області повідомили також про те, що на місці події правоохоронці обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію, а також проводилась евакуація, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявлено. Однак, руху поїздів не зупиняли.

" На місці події працювали: слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також екіпажі Управління патрульної поліції Львівської області ", - зазначається у повідомленні.

Слідчі поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 - Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Наразі триває досудове розслідування та вирішується питання щодо повідомлення псевдомнувальнику про підозру в скоєнні злочину та обрання для нього міри запобіжного заходу.

Читайте також
Поліція знешкодила підозрілу сумку, знайдену у львівському аеропорту (фото) Поліція знешкодила підозрілу сумку, знайдену у львівському аеропорту (фото)
У львівському аеропорту знешкодили сумку, в якій могла бути вибухівка. Проте, виявилось, що у ній був ноутбук.
Псевдомінувальника львівського вокзалу взяли під варту Псевдомінувальника львівського вокзалу взяли під варту
Чоловік перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, зателефонував до поліції й повідомив про неправдиве замінування.
Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео) Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео)
Один із молодиків раптово витягнув ніж та завдав двом бійцям декілька ударів.
Loading...
Load next