Поліція знешкодила підозрілу сумку, знайдену у львівському аеропорту (фото)

Поліція знешкодила підозрілу сумку, знайдену у львівському аеропорту (фото)
У львівському аеропорту знешкодили сумку, в якій могла бути вибухівка. Проте, виявилось, що у ній був ноутбук.

Підозрілу сумку, яку знайшли сьогодні вранці, 21 липня, у львівському аеропорту знешкодили. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області. 

Поліцейські перевірили повідомлення про замінування аеропорту – сумку, в якій могла бути вибухівка, знешкоджено, - йдеться у повідомленні. 

Внаслідок повідомлення про ймовірну вибухівку понад 300 працівників та пасажирів було евакуйовано з  території львівського летовища. Правоохоронці обстежили приміщення аеропорту та прилеглу територію, вибухонебезпечних предметів вони не виявили. Також зазначили, у знайденій сумці вибухівки не було. 

Підозрілу сумку, в якій могла бути вибухівка, спеціалісти-вибухотехніки, дотримуючись усіх заходів безпеки та використовуючи спецобладнання, вивезли та знешкодили за межами приміщення аеропорту. Попередньо, вибухівки у сумці не виявлено, - зазначають у поліції. 

Виявилось, що у сумці був ноутбук, а не вибухівка, інформує zaxid.net. 

Нагадаємо, що сьогодні, 21 липня у Міжнародному аеропорті "Львів" пасажири виявили невідому сумку. Працівники летовища стверджували, що у ній може бути вибухівка.

Читайте також
Замінування аеропорту у Львові: підозрілу сумку, яка могла вибухнути виявили в залі очікування (відео) Замінування аеропорту у Львові: підозрілу сумку, яка могла вибухнути виявили в залі очікування (відео)
Вибухівки всередині підозрілої сумки не було, радіоактивне випромінювання видавав ноутбук. Раніше схожих випадків на території летовища не траплялося.
"До вибуху залишилось 37 хвилин": поліція затримала мінувальника з Дрогобича
Учора, близько 23.45 до поліції надійшло повідомлення про замінування площі Двірцевої біля Головного залізничного вокзалу.
Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео) Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео)
Неспокійна середа. Нині учнів та працівників усіх львівських шкіл терміново евакуювали через анонімне повідомлення про замінування. Як усе відбувалось та чи хоч десь знайшли вибухівку, дізнавалися наші журналісти.
Loading...
Load next