Убивство біля львівського вокзалу: жителю Новояворівська загрожує до 10 років ув’язнення

Убивство біля львівського вокзалу: жителю Новояворівська загрожує до 10 років ув’язнення

Убивство біля львівського вокзалу: 22-річному жителю Новояворівська загрожує до 10 років ув’язнення. За інформацією поліції, на території одного із складів на вулиці Чернівецькій між підозрюваним та 69-річним мешканцем Кіровоградщини під час розпивання спиртного виник конфлікт, що переріс у бійку. І молодик кілька разів ударив старшого по голові. Від отриманих травм потерпілий помер. А його тіло виявив працівник підприємства. Поліціянти затримали підозрюваного на одному з блок-постів, через який він намагався втекти зі Львова.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"До вибуху залишилось 37 хвилин": поліція затримала мінувальника з Дрогобича
Учора, близько 23.45 до поліції надійшло повідомлення про замінування площі Двірцевої біля Головного залізничного вокзалу.
Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео) Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео)
Один із молодиків раптово витягнув ніж та завдав двом бійцям декілька ударів.
Випив? За кермо не сідай!: львівські патрульні двічі за день зупинили п'яного водія Випив? За кермо не сідай!: львівські патрульні двічі за день зупинили п'яного водія
Учора у Львові патрульні двічі зупиняли нетверезого водія автівки Mercedes-Benz, який проїхав на червоне світло та на очах поліцейських створив аварійну ситуацію.
Loading...
Load next