Сьогодні у Львові проведуть в останню путь депутатку ЛМР Олену Пасевич

Сьогодні у Львові проведуть в останню путь депутатку ЛМР Олену Пасевич
Партас за Оленою Пасевич відбувся вчора,  27 березня, о 19:00 в ритуальній каплиці на вул Пекарській, 52. Чин похорону, за побажанням родини та у зв‘язку з локдауном, буде не публічним.

У п’ятницю, 26 березня, померла 42-річна депутатка Львівської міської ради, волонтерка та вдова Героя АТО з Волині Івана Пасевича – Олена Пасевич. 

Молода, любляча мама, вдова Героя АТО, волонтерка, активна захисниця інтересів учасників бойових дій, депутатка міської ради. Співчуття всім рідним та близьким, – висловив співчуття мер Львова Андрій Садовий у публікації visnyk.lutsk.ua.

Як попередньо встановили медики, причиною раптової смерті став обрив тромба. Медики «швидкої допомоги» приїхали на виклик о 19:20, але на той момент було уже пізно.

Поховають Олену Пасевич на Личаківському кладовищі, біля її батька, у неділю, 28 березня.

Просимо з повагою поставитися до такого рішення. Помолитися, покласти квітку і запалити свічечку можуть усі, кому дорога пам’ять про Олену. Орієнтовний час поховання завтра, 28 березня, о 14:30-15:00, - зазначається в Фейсбуці депутатки.

Теги: 
Читайте також
Розвиток медичної галузі: у Львові планують об'єднати лікарні у три медичні об'єднання (відео) Розвиток медичної галузі: у Львові планують об'єднати лікарні у три медичні об'єднання (відео)
Сесійні рішення: депутати затвердили концепцію розвитку медичної галузі Львівської міської територіальної громади. Ухвалу, яка дає старт для реорганізації лікарень, на нинішньому пленарному засіданні міські обранці підтримали одноголосно, супроводжуючи це гучними оплесками
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Мер Львова підтримав накладення 35% мита на білоруський транспорт Мер Львова підтримав накладення 35% мита на білоруський транспорт
Українська комісія з міжнародної торгівлі прийняла рішення ввести спеціальне мито на імпорт автобусів, вантажних і спецавтомобілів з Білорусі в розмірі 35% від митної вартості. Зокрема міський голова, Андрій Садовий підтримав таку ініціативу.
Loading...
Load next