Як у Львові вшанували жертв Другої світової війни (фото)

Як у Львові вшанували жертв Другої світової війни (фото)
На місці колишнього концентраційного табору "Шталаг - 328", відбулося вшанування. Також Садовий поклав квіти.

Сьогодні, 8 травня, Україна вшановує День пам’яті та примирення.

Міський голова Львова поклав квіти до Пам’ятного хреста на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг-328», що на вул. Грабовського, 11.

Згадуємо усіх, хто не дожив до цього дня у 1945. Важливо, щоб кожен розумів, якою дорогою ціною світу дістався мир. І яким коротким та непевним цей мир був для України. Вічна пам’ять полеглим у Другій світовій війні, — зазначив Андрій Садовий.
 

Окрім цього, представники міської та обласної влади, дипломатичного корпусу, військові та громадськість поклали квіти та запалили лампадки біля хреста.

Опісля відбулася екуменічна панахида та громадське віче.

Читайте також
Лінива сесія міської ради: до обіду депутатам Львова вдалося опрацювати тільки 10 питань (відео) Лінива сесія міської ради: до обіду депутатам Львова вдалося опрацювати тільки 10 питань (відео)
Нудилися у смартфонах та багато пліткували. Львівські депутати зібралися на чергове засідання сесії міськради. Працювати розпочали із півгодинним запізненням.
Нове СІЗО у Львові: оновлений слідчий ізолятор планують звести на вулиці Збиральній (відео) Нове СІЗО у Львові: оновлений слідчий ізолятор планують звести на вулиці Збиральній (відео)
Проектом передбачені основний корпус, два адміністративних, ще один для утримання службових собак, а також лікарня та технічна зона.
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Loading...
Load next