У Львові відновили безкоштовний проїзд для пільговиків у громадському транспорті

У Львові відновили безкоштовний проїзд для пільговиків у громадському транспорті
Від завтра, 27 квітня, у Львові знову почнуть діяти пільги на перевезення у міському громадському транспорті. Однак, діятимуть вони лише з 11 години ранку до 16.

Внаслідок послаблення карантину у Львові й переведення міста у "жовту" карантинну зону вже від завтрашнього дня, 27 квітня, пільговий проїзд у громадському транспорті буде відновлений. Відповідне рішення сьогодні, 26 квітня, ухвалила міська комісія з питань ТЕБ і НС, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Відзавтра в громадському транспорті відновлюють пільги на перевезення, однак вони діятимуть винятково з 11 до 16 год", - йдеться у повідомленні ЛМР.
 

Зазначимо, що право на пільговий проїзд у Львові скасували ще 30 березня аби зменшити кількість пасажирів старшого віку у міському громадському транспорті й менше наражати їх на небезпеку у зв'язку із стрімким поширенням коронавірусу у місті.

"Державна комісія своїм позачерговим рішенням не може зупинити поширення епідемії. І ми за один день не стали всі здоровими і захищеними. Тому я прошу всіх бути обережними. Уникайте місць скупчення людей. Бережіть себе та своїх близьких", - зазначив мер Львова, Андрій Садовий.

Нагадаємо, що учора відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС на якому було прийняте рішення щодо скасування "червоного" рівня епідемічної небезпеки на Львівщині від сьогоднішнього дня. Відтак від 26 квітня у Львівській області діє "жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Відповідно у регіоні були також послаблені й протиепідемічні заходи.

Читайте також
Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео) Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео)
Від учора у Львові в громадському транспорті потрібно платити не 7 гривень, а 10. Від такого корегування цін на проїзд містяни розлючені, оскільки, умови у маршрутках не покращилися, а щоденних витрат тепер буде значно більше.
Мер Львова підтримав накладення 35% мита на білоруський транспорт Мер Львова підтримав накладення 35% мита на білоруський транспорт
Українська комісія з міжнародної торгівлі прийняла рішення ввести спеціальне мито на імпорт автобусів, вантажних і спецавтомобілів з Білорусі в розмірі 35% від митної вартості. Зокрема міський голова, Андрій Садовий підтримав таку ініціативу.
Новий автобусний маршрут №63 створили у Львові
У Львівській мерії, сьогодні, виконавчий комітет ухвалив створити новий маршрут №63 до села Воля Гамулецька. Однак, затвердили зміни, які торкатимуться ще двох львівських маршрутів.
Loading...
Load next