У Львові таксист заплатить 250 тисяч штрафу за збиту дитину на пішохідному переході

У Львові таксист заплатить 250 тисяч штрафу за збиту дитину на пішохідному переході
Ще у вересні 2019 року львівський таксис збив 11-річного хлопчика на пішохідному переході, однак лише нещодавно Шевченківський районний суд Львова визнав водія винним.

Аварія трапилась на нерегульованому пішохідному переході на проспекті Чорновола, внаслідок якої дитина отримала численні травми - переломи плечової кістки та щелепи, рвану рану на підборідді й вивих зубів. Внаслідок ДТП хлопчик почав та продовжує надалі відвідувати психолога через тривожний стан. Про це повідомляє Zaxid.net.

Зазначимо, що аварія трапилась внаслідок того, що авто Volkswagen Bora в’їхав у авто Citroen Jumper. Унаслідок зіткнення автомобіль Citroen Jumper за інерцією поїхав вперед і збив 11-річну дитину. Батько хлопця, який був свідком ДТП, зазначив, що син почав переходити дорогу лише після того, як автомобілі зупинились. Однак бус раптово поїхав вперед та протягнув його сина ще 10 метрів.

Однак, львівянин, який наїхав на дитину визнав свою провину у суді й просив не позбавляти його водійських прав, адже робота таксистом - це його єдине джерело доходів. Чоловік розповів, що їхав зі швидкість 46 км/год, однак відволікся та в'їхав у авто перед пішохідним переходом.

Через скоєний наїзд на дитину суд призначив винуватцю аварії штраф на 4,2 тис. грн, а також зобов'язав його відшкодувати понад 249 тис. грн потерпілому хлопчику й 18 тис. грн стягнути із страхової компанії.

Читайте також
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Двоє постраждалих: у Львові водій Volkswagen скоїв ДТП та втік із місця аварії (фото) Двоє постраждалих: у Львові водій Volkswagen скоїв ДТП та втік із місця аварії (фото)
На вулиці Липинського водій "Volkswagen Golf" виїхав на зустрічну смугу та спричинив аварію з "Volkswagen Passat". Винуватець ДТП залишив своє авто та втік із місця події.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Loading...
Load next