Турецькі нелегали намагались перетнути український кордон на Львівщині

Турецькі нелегали намагались перетнути український кордон на Львівщині
Декілька громадян Туреччини намагались незаконно перетнути український кордон та потрапити у одну із країн Євросоюзу.

Вчора ввечері, оперативний наряд відділення "Мшанець" затримав чотирьох турецьких громадян, які намагались незаконно перетнути українсько-польський кордон. "Туристи" не могли пояснити митникам куди вони прямують і, що власне роблять біля державного кордону України. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

" Згодом з’ясувалося, що чоловіки є громадянами Туреччини, в нашу країну вони прибули встановленим порядком і на цьому їхній законний вояж завершився, адже кінцевою точкою маршруту мала стати Польща, про що свідчила позначка на карті, що була завантажена у їхньому смартфоні ", - йдеться у повідомленні.

Чотирьох громадян Туреччини було затримано та доставлено до прикордонного підрозділу для перевірки та притягнення їх до відповідальності. Відкрито впровадження за статтею 204 Кодексу України про адміністративні правопорушення - Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України.

Читайте також
На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото) На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото)
Житель Житомирщини займався нелегальною переправою громадян з Південно-Східної Азії через державний кордон на Львівщині.
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів, що дозволяють особам призовного віку виїжджати за кордон.
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Loading...
Load next