На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників

На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів для призовників
На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів, що дозволяють особам призовного віку виїжджати за кордон.

Знову на ті ж самі граблі. На Львівщині вдруге затримали чоловіка за підробку документів, що дозволяють особам призовного віку виїжджати за кордон. Спочатку зловмисника затримали ще в серпні. За свої послуги він брав до 3-х тисяч доларів. Його тримали під вартою, але він вийшов під заставу у 500 тисяч гривень. І не вагаючись взявся за старе.  Затримали знову за підробкою документів про непридатність до військової служби. Тепер йому загрожує до 9-ти років позбавлення волі. Також вирішується питання тримати його під вартою, але вже без права внесення застави.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото) На Львівщині затримали чоловіка, який організовував нелегальну переправу громадян Південно-Східної Азії (фото)
Житель Житомирщини займався нелегальною переправою громадян з Південно-Східної Азії через державний кордон на Львівщині.
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Loading...
Load next