У Львові автобусні маршрути курсуватимуть частіше

У Львові автобусні маршрути курсуватимуть частіше
Від завтра у місті збільшать кількість громадського транспорту.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Відтак, на маршрутах № 20, 37, 47А збільшать кількість транспортних засобів:

  • на автобусний маршрут №20 додали ще 4 автобуси (загалом 18);
  • на маршрут №37 - 2 автобуси (загалом 14);
  • на маршрут №47 - 2 автобуси (загалом 24). 

Окрім цього, на час локдауну у Львові скасували 3 автобусні маршрути - №2а, 10 і 45. У автобусному підприємстві пояснюють це тим, що вони повторюють схему руху електротранспорту.

Нагадаємо, що найближчим часом карантин у місті не планують послаблювати.

Станом на сьогодні у нас 1112 людей є госпіталізованими в міських медичних закладах. Добре, що ми збільшуємо кількість ліжок в лікарнях, і з 1300, які ми мали, в межах 10 квітня ми вийдемо на показник 2 тисячі місць. Але люди продовжують поступати кожного дня. За вчора, не зважаючи на те, що це була неділя, поступило 46 нових важкохворих пацієнтів. І це тільки у Львові, по області взагалі більше сотні ", - зазначив Садовий.

 

Читайте також
У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня
Карантин у Львові продовжили до 4 травня. Відповідне рішення сьогодні прийняла комісія з надзвичайних ситуацій.
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Черговий антирекорд: лікарні Львова переповнені хворими на Covid
У міських лікарнях Львова, станом на 31 березня, перебуває понад 1000 людей які хворіють на пневмонію, з них у 952 хворих підтверджено коронавірусну хворобу.
Loading...
Load next